ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απεντόμωση:

Εξοντώνουμε τις γερμανικές κατσαρίδες και τα μυρμήγκια από το σπίτι ή την επιχείρηση σας, με τη χρήση εγκεκριμένου τζελ. Οι μαύρες κατσαρίδες αποτελούν παρελθόν με ειδικό ψεκασμό. Αντιμετωπίζουμε ενοχλητικές μύγες, κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα. Τέλος απαντούμε στην έξαρση προσβολών από ψύλλους, κοριούς και τερμίτες.

Απολυμάνσεις:

Πέραν των εντόμων μπορούν να εξοντωθούν άλλοι ανεπιθύμητοι ζωντανοί οργανισμοί που βρίσκονται στο χώρο σας. Έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακάρεα, βακτήρια, μύκητες και ιούς με χρήση κατάλληλων απολυμαντικών.

Μυοκτονία:

Εγκαθίστανται δολωματικοί σταθμοί για την καταπολέμηση των τρωκτικών που έχουν προσβάλει την επιχείρηση ή το σπίτι σας. Επίσης παρέχονται ειδικοί σταθμοί για σύστημα HACCP, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Απωθήσεις:

Η νομοθεσία απαγορεύει τη θανάτωση φιδιών και πουλιών. Έτσι η αντιμετώπισή τους γίνεται με ειδικά απωθητικά (repellents). Η εταιρεία μας κάνει την καλύτερη επιλογή ώστε να απαλλαχθείτε από το πρόβλημα σας.

Υποκαπνισμοί:

Μια ειδική τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τόσο των τρωκτικών όσο και των εντόμων είναι ο υποκαπνισμός. Τα υποκαπνιστικά προϊόντα εφαρμόζονται σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς να λερώνουν και δίχως να συντρέχει λόγος τήρησης από πλευράς του πελάτη, ιδιαίτερου κανόνα ασφαλείας, αν μετά την εφαρμογή ακολουθήσει ο κατάλληλος αρερισμός. Ο υποκαπνισμός είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων (σαράκια), αλλά χρησιμοποιείται και εναντίον προσβολής από κοριούς.