ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απεντόμωση:

Εξοντώνουμε τις γερμανικές κατσαρίδες και τα μυρμήγκια από την οικία ή την επιχείρηση σας, με τη χρήση εγκεκριμένου τζελ. Οι μαύρες κατσαρίδες αποτελούν παρελθόν με ειδικό ψεκασμό. Αντιμετωπίζουμε ενοχλητικές μύγες, κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα. Τέλος απαντούμε στην έξαρση προσβολών από ψύλλους, κοριούς και τερμίτες.

Απολυμάνσεις:

Πραγματοποιούμε πιστοποιημένη εφαρμογή Απολύμανσης/Μικροβιοκτονίας για την εξόντωση παθογόνων μικροοργανισμών (βακτηρίων, ιών κλπ.) που μπορούν να απειλήσουν την υγεία. Ενδείκνυται για χώρους με αυξημένο μικροβιακό φορτίο, χώρους συνάθροισης, χώρους από τους οποίους έχει περάσει φορέας ιού αλλά και για κάθε επαγγελματικό χώρο που θέλει να εξασφαλίσει πως δεν θα έχει κάποια εξάπλωση μόλυνσης σε επιφάνειες και δυσπρόσιτα μέρη που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω εξάπλωση ιών και βακτηρίων. Η εφαρμογή του εγκεκριμένου απολυμαντικού γίνεται με χρήση νεφελοψεκαστήρα, ώστε να φτάνει σε όλες τις επιφάνειες και στην ατμόσφαιρα. Έτσι καταπολεμούμε τους αερομεταφερόμενους παθογόνους μικροοργανισμούς και απολυμαίνουμε μεγάλες περιοχές που απαιτούν ταχεία επαναχρησιμοποίηση και ελάχιστη διακοπή εργασιών. Η παραπάνω διαδικασία επιτυγχάνει το μηδενισμό του μικροβιακού φορτίου και ενδείκνυται ως μέτρο ελέγχου της επιδημίας του ιού COVID – 19.

Μυοκτονία:

Εγκαθίστανται δολωματικοί σταθμοί ασφαλείας και σταθμοί πολλαπλής σύλληψης για την καταπολέμηση των τρωκτικών που έχουν προσβάλει την επιχείρηση ή την οικία σας. Επίσης παρέχονται ειδικοί σταθμοί για σύστημα HACCP, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Απωθήσεις:

Η νομοθεσία απαγορεύει τη θανάτωση φιδιών και πουλιών. Έτσι η αντιμετώπισή τους γίνεται με ειδικά απωθητικά (repellents). Η εταιρεία μας κάνει την καλύτερη επιλογή ώστε να απαλλαχθείτε από το πρόβλημα σας.

Υποκαπνισμοί:

Μια ειδική τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τόσο των τρωκτικών όσο και των εντόμων είναι ο υποκαπνισμός. Τα υποκαπνιστικά προϊόντα εφαρμόζονται σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς να λερώνουν και δίχως να συντρέχει λόγος τήρησης από πλευράς του πελάτη, ιδιαίτερου κανόνα ασφαλείας, αν μετά την εφαρμογή ακολουθήσει ο κατάλληλος αρερισμός. Ο υποκαπνισμός είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων (σαράκια), αλλά χρησιμοποιείται και εναντίον προσβολής από κοριούς.